Sos żurawinowy
Sos żurawinowy jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz chipotle chile, wino porto, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Sałatka na południe od granicy, Ryjek Południowy, oraz Na południe od zupy Granicznej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć przez 4 protokół.
Dodać cukier i kolejne 4 składniki (przez żurawinę); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 8 minut lub aż żurawina pop.
Usuń z ognia, i wymieszać kolendry, skórka pomarańczowa, skórka limonki, i chile.
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.