SOS żurawinowo-cytrusowy

SOS żurawinowo-cytrusowy
SOS żurawinowo-cytrusowy jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś 1 1/2 łyżeczki drobno startej skórki z rubinowego czerwonego grejpfruta, cukier granulowany, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Gładki Cytrusowy Sos Żurawinowy, Chronicle Classic: SOS cytrusowo-żurawinowy, oraz Pieczony Cabernet + Cytrusowy Sos Żurawinowy.

Instrukcje

1
Połącz żurawinę, cukier, sok pomarańczowy i obie skórki w średnim rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, około 5 minut.Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu, następnie zmniejszyć ogień do średnio niski i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje i żurawiny zaczynają się rozpadać, o 20 do 25 protokół. Łyżka do żaroodpornej miski do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
żurawinażurawina
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odsączyć segmenty grejpfruta, odrzucając nagromadzone soki i wymieszać z sosem żurawinowym. Schłodzić do temperatury pokojowej, przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
GrejpfrutyGrejpfruty
3
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn