Sos Śmietankowy Gorgonzola

Sos Śmietankowy Gorgonzola
Sos śmietanowy Gorgonzola wymaga mniej więcej 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 9g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 87 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako sos. Udaj się do sklepu i podnieś ciężką śmietanę, parmezan, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Szpinakowe Fettuccini z sosem śmietanowym Gorgonzola, Sos Śmietankowy Z Czosnkiem Pieczonym I Gorgonzolą, oraz Tortellini i kiełbasa w sosie śmietanowym Gorgonzola.

Instrukcje

1
Umieść ciężką patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wlać śmietanę do patelni, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, i gotować śmietanę, aż zmniejszy się o połowę, o 8 protokół, mieszając od czasu do czasu. Doprawić solą, czarnym pieprzem i pieprzem cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
KremKrem
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Wlać suszone ravioli do wrzącej wody i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki, 16 do 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
MakaronyMakarony
WodaWoda
5
Odcedzić makaron, rezerwując szklankę wody makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MakaronyMakarony
6
Delikatnie złożyć gotowane ravioli w sosie śmietanowym i włączyć ciepło do niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
RavioliRavioli
7
Wymieszać z serem Gorgonzola, mieszając delikatnie do rozpuszczenia. Jeśli sos jest zbyt gęsty, rozetrzyj go odrobiną wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
MakaronyMakarony
SOSSOS
WodaWoda
8
Wymieszać 2 łyżki natki pietruszki i parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
9
Przełożyć do miski i posypać pokrojonym w kostkę jabłkiem, orzechami włoskimi i 1 łyżeczką natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawSos
Magazyn