SOS ziołowo-czosnkowy suflet
Zioła i czosnek sos suflet może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 93 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz szałwię, tymianek, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos czosnkowy ziołowy tahini, Sałatka Z Cukinii I Bobu Z Sosem Czosnkowo-Ziołowym, oraz Suflet warzywny, ziołowy i serowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmarować 1 1/2-lub 2-quart souffl danie z 2 łyżki masła; pył z 1/2 szklanki bułki tartej.
Roztopić Pozostałe 1 łyżka masła w małej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i szalotki; gotować 2 protokół lub do miękkości. Natkę pietruszki wymieszać z 6 składnikami.
Beat twarogu na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy.
Dodaj żółtka, dobrze bijąc.
Dodać mieszankę czosnku; dobrze ubić.
Podgrzać mleko w dużym ciężkim rondlu na średnim ogniu, aż pojawią się małe pęcherzyki wokół krawędzi patelni. Stopniowo ubijaj około jednej czwartej gorącego mleka do mieszaniny żółtkowej; Dodaj do pozostałego gorącego mleka. Gotować na średnim ogniu 4 minut lub aż zgęstnieje i termometr rejestruje 160, ubijając stale.
Przenieść mieszaninę żółtka do dużej miski; delikatnie złożyć w pozostałych 2 szklanki bułki tartej.
Białka ubić z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż do uzyskania miękkich szczytów; delikatnie złożyć w mieszaninę żółtkową.
Do przygotowanego naczynia wlać masę jajeczną.
Piec w 350 przez 30 do 35 minut lub aż nadmuchane i złoty.