Grillowana cukinia z czosnkiem i masłem cytrynowym
Grillowana cukinia z czosnkiem i masłem cytrynowym Baste może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 141 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 64 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz masło, koncentrat soku z cytryny, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Grillowana Cukinia Z Czosnkiem I Masłem Cytrynowym, Spatchcocked Grillowany Indyk Z Masłem Szałwiowym Baste, oraz Grillowana Cytryna Czosnek Cukinia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla (na średnim ogniu). Score cut strona cukinii połówki po przekątnej około 1/4 cala głębokości w odstępach 1-calowych. Masło rozpuścić z koncentratem soku z cytryny, przyprawą cytrynowo-pieprzową, czosnkiem w proszku, oregano i curry w ciężkim małym rondlu. Doprawić solą i pieprzem.
Posmaruj przyprawione masło na pokrojonej stronie cukinii.
Umieścić cukinię na grillu i gotować, aż zwęglone ze wszystkich stron i po prostu zaczyna mięknąć, o 12 protokół. W razie potrzeby ułożyć cukinię na grillu, pokroić bokiem i posypać serem; zamknąć pokrywkę grilla i gotować, aż ser tylko zmięknie, około 1 minuty.
Przełożyć cukinię na talerz.