SOS Ziołowo-Pomidorowy

SOS Ziołowo-Pomidorowy
Chunky ziołowo-pomidorowy sos może być tylko sos szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 55 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 31 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pomidory w puszkach, pieprz, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Bakłażan Z Sosem Pomidorowym, Spaghetti z sosem pomidorowym, oraz Mostek z sosem pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu, aż będzie gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj cebulę i czosnek; saute 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
4
Podawać na makaronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawSos
Magazyn