SOS Zinfandel

SOS Zinfandel
Zinfandel sos może być tylko sos szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 568 kalorii, 68g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, rosół z kurczaka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona noga jagnięcina z rozbitymi paluszkami i sosem Zinfandel, Zinfandel Mop, oraz Truskawkowy Drobiazg Zinfandel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 5-6-qt. patelnię, połączyć podroby, szyję, cebulę, marchew, seler i 1/2 szklanki bulionu. Gotować, pod przykryciem, na średnim ogniu, 20 minut. Odkrywać; gotować na dużym ogniu, mieszając często, gdy płyn odparuje, aż podroby i warzywa są rumiane, a rumiane kawałki przyklejają się do patelni, 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
2
Dodaj kolejny 1/2 bulionu szklanki i wymieszać, aby poluzować rumiane kawałki. Gotować i brązowy, odkryte, jak wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3
Dodaj pozostałe 3 1/2 szklanki bulionu, 2 szklanki Zinfandel, skórka pomarańczowa, i pieprz na patelni. Przykryć i dusić na małym ogniu przez 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
ZinfandelZinfandel
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
4
Dodać mieszankę jabłkową z wnęki wędzonego wina indyka; doprowadzić do wrzenia. Niższe ciepło i dusić, pokryte, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Wlać mieszaninę bulionu przez drobny sitko do miski. Zawartość Sitka należy wyrzucić. Zmierz bulion; w razie potrzeby dodaj wystarczającą ilość soków z indyka, aby uzyskać 5 1/2 szklanki. Na patelni wymieszać skrobię kukurydzianą z 1/4 szklanki wody i pozostałe 3/4 szklanki wina. Wymieszać mieszaninę bulionu i gotować, mieszając, na dużym ogniu do wrzenia, około 5 minut. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia48
Magazyn