Sos Z Pieczonej Kiełbasy Kasztanowej
Pieczone kiełbasy kasztanowe Dressing może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis od Foodnetwork ma 10 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz chleb na zakwasie, oliwę z oliwek, pieczone kasztany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dressing kasztanowo-Kiełbasowy, SOS kiełbasowo-kasztanowy, oraz Kiełbasa Woda Kasztan SOS / Farsz.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F i masło 9 przez 11-calowe naczynie do pieczenia.
W maszynce puree marchew, cebula, seler i szałwia, aż masz drobny miąższ. Ustaw dużą patelnię na średnim ogniu i brąz kiełbasy w odrobinie oliwy z oliwek. Gdy masz ładny brązowy kolor i tłuszcz renderował-około 5 minut, użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć kiełbasę i umieścić w dużej misce do mieszania.
Dodaj miąższ roślinny do patelni i podsmaż, aż większość wilgoci odparuje. Doprawić solą i pieprzem.
Dodaj do miski z kiełbasą, a także dodać bułkę tartą i kasztany.
Wymieszać bulion z kurczaka, śmietanę i jajko.
Wlać tę mokrą mieszaninę na mieszankę opatrunkową. Doprawić i złożyć wszystko razem.
Wlać do naczynia do pieczenia i piec przez 30 do 35 minut, aż złoty kolor na górze (jeśli robi się zbyt brązowy przed 30 minut jest się, namiot z folią).