Gulasz Żniwny
Gulasz żniwny wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,1 USD za porcję. To danie główne ma 262 kalorii, 27g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. Jest idealny do Jesień. Mieszanka jabłek, soli, bulionu z kurczaka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, który jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Gulasz Żniwny, Gulasz Żniwny, oraz Zbierz Gulasz Jagnięcy.
Instrukcje
W dużym rondlu gotuj wieprzowinę i cebulę na maśle, aż mięso będzie miękkie.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Dodaj bulion, sól, rozmaryn, szałwię i liść laurowy. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Dodaj Kabaczek i jabłka; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 20 minut lub do miękkości dyni i jabłek. Odrzuć liść laurowy.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Jednym z win, które można spróbować, jest Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon
Owocowe nuty figi, śliwki i maliny o złożoności i zrównoważeniu w ciele.