Gulasz Żniwny

Gulasz Żniwny
Gulasz żniwny wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,1 USD za porcję. To danie główne ma 262 kalorii, 27g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. Jest idealny do Jesień. Mieszanka jabłek, soli, bulionu z kurczaka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, który jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Gulasz Żniwny, Gulasz Żniwny, oraz Zbierz Gulasz Jagnięcy.

Instrukcje

1
W dużym rondlu gotuj wieprzowinę i cebulę na maśle, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Odpływ.
4
Dodaj bulion, sól, rozmaryn, szałwię i liść laurowy. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Dodaj Kabaczek i jabłka; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 20 minut lub do miękkości dyni i jabłek. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Jednym z win, które można spróbować, jest Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon
Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon
Owocowe nuty figi, śliwki i maliny o złożoności i zrównoważeniu w ciele.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn