Sos Z Kaczki

Sos Z Kaczki
Sos z kaczki może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Mieszanka owoców, wody, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Spróbuj Sos Z Kaczki, Sos Z Kaczki, oraz Kaczka w sosie pomarańczowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść owoce w garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj wodę, sok jabłkowy, sos sojowy, konfitury morelowe, brązowy cukier, czosnek w proszku i suchą musztardę. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, często mieszając rozpuścić brązowy cukier. Zmniejsz ogień i kontynuuj gotowanie przez 40 minut lub aż owoce będą całkowicie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MoreloweKonfitury Morelowe
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
RamięRamię
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
4
Zmiksować sos w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie całkowicie gładki, w razie potrzeby dostosowując konsystencję z dodatkową wodą. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn