Sos Z Indyka

Sos Z Indyka
Indyk Giblet Gravy może być tylko sos szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 11 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 55g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię ziemniaczaną, olej canolan, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Marmolada-sos z indyka i podrobów, Klasyczny pieczony indyk z sosem Podrobowym, oraz Klasyczny pieczony sos z indyka i podrobów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 6 1 / 2-quart stockpot na średnim ogniu, aż się połyska.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj szyi i kręgosłupa i saute 5 do 6 minut lub aż zbrązowieje.
3
Dodać podroby, cebulę, marchew, seler i sól koszerną. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Wlać wodę i dodać tymianek, rozmaryn, liść laurowy i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Odkryć, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny lub aż czas zmniejsza się do 3 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Odcedzić wywar przez sitko z drobnej siatki i lekko ostudzić. Odrzuć wszystkie ciała stałe oprócz podrobów. Podroby posiekać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1
Umieść 2 filiżanki podrobu w 4-kwartowym sosie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
1/2 szklanki chłodnego wywaru z mąką uniwersalną wymieszać w słoiku z ciasno dopasowaną pokrywką. Energicznie wstrząsać, aż skrobia się rozpuści i nie pozostaną żadne grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Stopniowo dodawać zawiesinę mąki do wywaru, stale ubijając. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 3 do 4 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Pozostałe 1/2 szklanki chłodnego wywaru połącz ze skrobią ziemniaczaną w pokrywanym słoiku i energicznie wstrząsaj, aż skrobia się rozpuści i nie pozostaną żadne grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Wyłącz ogień, wyjmij sosjer z palnika i ubijaj, aż temperatura cieczy spadnie do 190 stopni F. wróć do niskiego ciepła i ubijaj w zawiesinie skrobi ziemniaczanej, rozmarynu, szałwii, tymianku, soli i pieprzu. Gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut, aby ogrzać i zagęścić, a następnie doprawić dodatkową solą i pieprzem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Dodać pokrojone podroby i wymieszać do połączenia. Ogrzać w termosie, aż będzie gotowy do podania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje11
Ocena Zdrowia41
Magazyn