Indyk Giblet Gravy może być tylko sos szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 11 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 55g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię ziemniaczaną, olej canolan, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Marmolada-sos z indyka i podrobów, Klasyczny pieczony indyk z sosem Podrobowym, oraz Klasyczny pieczony sos z indyka i podrobów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w 6 1 / 2-quart stockpot na średnim ogniu, aż się połyska.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj szyi i kręgosłupa i saute 5 do 6 minut lub aż zbrązowieje.
3
Dodać podroby, cebulę, marchew, seler i sól koszerną. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Wlać wodę i dodać tymianek, rozmaryn, liść laurowy i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Słonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Odkryć, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny lub aż czas zmniejsza się do 3 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Odcedzić wywar przez sitko z drobnej siatki i lekko ostudzić. Odrzuć wszystkie ciała stałe oprócz podrobów. Podroby posiekać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1
Umieść 2 filiżanki podrobu w 4-kwartowym sosie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
1/2 szklanki chłodnego wywaru z mąką uniwersalną wymieszać w słoiku z ciasno dopasowaną pokrywką. Energicznie wstrząsać, aż skrobia się rozpuści i nie pozostaną żadne grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Gruby Czerwony Cukier
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Stopniowo dodawać zawiesinę mąki do wywaru, stale ubijając. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 3 do 4 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Pozostałe 1/2 szklanki chłodnego wywaru połącz ze skrobią ziemniaczaną w pokrywanym słoiku i energicznie wstrząsaj, aż skrobia się rozpuści i nie pozostaną żadne grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Ziemniaczana
Gruby Czerwony Cukier
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Wyłącz ogień, wyjmij sosjer z palnika i ubijaj, aż temperatura cieczy spadnie do 190 stopni F. wróć do niskiego ciepła i ubijaj w zawiesinie skrobi ziemniaczanej, rozmarynu, szałwii, tymianku, soli i pieprzu. Gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut, aby ogrzać i zagęścić, a następnie doprawić dodatkową solą i pieprzem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Skrobia Ziemniaczana
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Dodać pokrojone podroby i wymieszać do połączenia. Ogrzać w termosie, aż będzie gotowy do podania.