Sos z dzikich grzybów to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Ten sos ma 268 kalorii, 14g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 5,36 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz szalotki, sól i pieprz, grzyby portobello, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Sos Do Makaronu Z Dzikimi Grzybami, Fettuccine Z Sosem Z Dzikich Grzybów, oraz Steki z dziczyzny w sosie z dzikich grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Saute szalotki krótko, następnie wymieszać wszystkie grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Szalotka
3
Saute do miękkości i półprzezroczyste, o 3 protokół.
4
Wlać czerwone Wino i dusić przez 3 minuty. Wymieszać z demi glace i dusić przez 6 minut, lub aż sos zgęstnieje.