SOS Wędzarniczy

SOS Wędzarniczy
SOS dla palaczy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury sosu. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 418 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz grubo zmielony pieprz, salsę, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Wędzony Tri-Tip z palaczem Stovetop, Smażone tofu z azjatyckim sosem śliwkowym lub tajskim sosem orzechowym, oraz Wegańska pieczona czerwona papryka sos / łatwy domowy sos do makaronu s dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, wymieszać razem SOS barbeque, salsa, sos sojowy, brązowy cukier, imbir, czosnek, mielony czarny pieprz, i sól. Przechowywać w słoiku w lodówce do momentu użycia. Używaj jako marynaty lub sosu fastrygującego podczas palenia mięs lub ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sos BarbecueSos Barbecue
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sos SojowySos Sojowy
MarynataMarynata
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
SOSSOS
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawSos
Magazyn