SOS Twardy

SOS Twardy
Twardy sos może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury SOS. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 265 kalorii, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukier puder, masło, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj SOS Twardy, Ule brzoskwiniowe z twardym sosem, oraz Sos Żurawinowy Twarda dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło śmietankowe w małej misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Dodaj pozostałe składniki, ubijając do dobrze wymieszanego.
3
Podawać na puddingach.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia0
Magazyn