SOS Tofu Sezamowy
Sos sezamowy tofu to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz aseptyczne pakowane jedwabiste tofu, zieloną cebulę, Azjatycki olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sos Sezamowy Tofu Cezar, Sałatka Tofu z sosem sezamowym Ponzu, oraz Sałatka z kapusty Napa i Tofu z sosem sezamowym.
Instrukcje
Odcedzić Tofu w durszlaku przez około 5 minut, a następnie osuszyć ręcznikami papierowymi.
W robocie kuchennym lub blenderze połącz tofu, ocet, czosnek, kolendrę, zieloną cebulę, miód, olej sezamowy, sos sojowy i płatki chili. Wirować, aż będzie bardzo gładka.