SOS Tofu Sezamowy

SOS Tofu Sezamowy
Sos sezamowy tofu to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz aseptyczne pakowane jedwabiste tofu, zieloną cebulę, Azjatycki olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sos Sezamowy Tofu Cezar, Sałatka Tofu z sosem sezamowym Ponzu, oraz Sałatka z kapusty Napa i Tofu z sosem sezamowym.

Instrukcje

1
Odcedzić Tofu w durszlaku przez około 5 minut, a następnie osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
DurszlakDurszlak
2
W robocie kuchennym lub blenderze połącz tofu, ocet, czosnek, kolendrę, zieloną cebulę, miód, olej sezamowy, sos sojowy i płatki chili. Wirować, aż będzie bardzo gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Zielona CebulaZielona Cebula
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
KolendraKolendra
OcetOcet
CzosnekCzosnek
MiódMiód
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn