Sos Tatarski Z Koperkiem

Sos Tatarski Z Koperkiem
Koperkowy sos tatarski to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 SOS. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 2 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koperek, ogórek, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Filety rybne z płatków kukurydzianych w sosie tatarskim z koperkiem, Rollo de Salmon Ahumado Con salsa Tartar Y Lentejas (Rolada z wędzonego łososia z sosem tatarskim i soczewicą), oraz Dilled Gravlax z sosem musztardowym.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w misce. Sos tatarski doprawić solą i pieprzem i podawać na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos TatarskiSos Tatarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn