Sos spaghetti z indykiem

Sos spaghetti z indykiem
Sos Spaghetti z Indyka może być właśnie tym sosem, którego szukasz. Ten przepis jest dla 15 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 18 g białka , 4 g tłuszczu i łącznie 309 kalorii . Za 93 centy za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis podoba się 8 smakoszom i kucharzom. Udaj się do sklepu i kup oregano, czosnek w proszku, przecier pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Sponacular wynoszącą 78% , co jest solidne. Podobne przepisy to Best Spaghetti Sauce Ever , Garden Fresh Tomato Sauce & Spaghetti i Spaghetti With Bolognese Sauce .

Instrukcje

1
Rozdrobnij kiełbasę i indyka na dużej, nieprzywierającej patelni wysmarowanej sprayem do smażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorące, Gotowane Spaghetti WieloziarnisteGorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj pieczarki, zieloną paprykę i cebulę. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedź. Wymieszaj z puree, pomidorami, koncentratem pomidorowym, liśćmi laurowymi i przyprawami. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Wyrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Podawać z spaghetti w pożądanej ilości. Pozostały sos ostudzić; przełożyć do pojemników do zamrażania. Zamrozić na okres do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
5
Aby użyć mrożonego sosu: Rozmrażaj w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Umieścić w rondlu i podgrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawSos
Magazyn