SOS Romesco może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka filiżanki pieczonej papryki, sól koszerna, sok z małży, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 28%. Podobne przepisy to Grillowana zielona cebula i szparagi z Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), SOS Romesco-Hiszpański sos z czerwonej papryki i orzechów laskowych (lub migdałów) - Wegetariański, wegański i bezglutenowy, oraz SOS Romesco.
Instrukcje
1
Rozłóż migdały na 10-na 15-calowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 350, od czasu do czasu potrząsając patelnią, aż będzie złoty, 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
3
Trim skórki z chleba; rezerwy do innego użytku lub wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa
4
Pokrój chleb na 1-calowe kawałki; powinieneś mieć około 3 filiżanek.
Dodać chleb, bazylia, czerwona papryka, pasta pomidorowa, sok z cytryny, 2 łyżki octu, brandy (w razie potrzeby), papryka, czosnek, i 1/2 łyżeczki soli; wirować, aż papryka są pured.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Uncje Płynu świeżej Wody
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Szczypty Zmielonych Goździków
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 Szklanki Piwa
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Przy włączonym silniku stopniowo dodawaj 1/3 szklanki soku z małży i wiruj, aż do włączenia, a następnie stopniowo dodawaj oliwę z oliwek; proces do uzyskania gładkości. Smak, i dodać cayenne i więcej soli i octu w razie potrzeby. Jeśli jest grubszy niż pożądany, wlej trochę więcej soku z małży.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Zeskrobać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Odstawić około 20 minut na smaki do mieszania przed podaniem.