Sos Pieczarkowy Krem Sos

Sos Pieczarkowy Krem Sos
Mushroom Cream Gravy Sauce może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole sos przepis. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 212 kalorii, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 43 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz mielony pieprz, pieczarki, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 15%. Podobne przepisy to Pieczarkowy Sos Śmietankowy, Biszkopty kremowe z kiełbasą i sosem grzybowym, oraz Łatwy Wegetariański Sos Grzybowy.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło w patelni o dużym dnie na średnim ogniu, aż się spieni; gotować i mieszać szalotki i czosnek w roztopionym maśle przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać grzyby i rozmaryn; wymieszać, aby płaszcz, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
3
Wlać 1/4 szklanki białego wina do mieszanki grzybowej; gotować i mieszać, aż grzyby będą złociste, 3 do 5 minut. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości; dodać śmietanę i 2 łyżki białego wina. Gotować i mieszać, aż sos będzie kremowy i gęsty, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem, posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn