Sos Pieczarkowy Krem Sos

Sos Pieczarkowy Krem Sos
Mushroom Cream Gravy Sauce może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole sos przepis. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 212 kalorii, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 43 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz mielony pieprz, pieczarki, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 15%. Podobne przepisy to Pieczarkowy Sos Śmietankowy, Biszkopty kremowe z kiełbasą i sosem grzybowym, oraz Łatwy Wegetariański Sos Grzybowy.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło w patelni o dużym dnie na średnim ogniu, aż się spieni; gotować i mieszać szalotki i czosnek w roztopionym maśle przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać grzyby i rozmaryn; wymieszać, aby płaszcz, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
3
Wlać 1/4 szklanki białego wina do mieszanki grzybowej; gotować i mieszać, aż grzyby będą złociste, 3 do 5 minut. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości; dodać śmietanę i 2 łyżki białego wina. Gotować i mieszać, aż sos będzie kremowy i gęsty, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem, posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówkiśmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn