SOS Penne i wódka

SOS Penne i wódka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu Penne i wódki. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 809 kalorii, 25g białka, oraz 33g tłuszczu. Jeśli masz parmezan, makaron penne, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Penne Z Sosem Wódki, Penne Z Sosem Wódki, oraz Penne Z Sosem Wódki.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
W międzyczasie roztopić masło lub margarynę na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj pancetta, i saute, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
5
Dodaj wódkę i mieszaj, aż zmniejszy się o połowę, około 4 do 5 minut. Wymieszać z sosem pomidorowym i śmietaną. Gotować na wolnym ogniu przez 10 do 12 minut. Mieszać co kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
KremKrem
WódkaWódka
6
Wymieszać z makaronem i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
7
Podawać z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn