Porzeczkowo-polane kotlety jagnięce z pistacjowym kuskusem

Porzeczkowo-polane kotlety jagnięce z pistacjowym kuskusem
Jeśli u pacjenta występuje około 45 minut do spędzenia w kuchni, porzeczkowe kotlety jagnięce z pistacjowym kuskusem mogą być ogromnym bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 389 kalorii, 14g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ocet balsamiczny, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu, kuskus i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Morelowe kotlety jagnięce z pistacjami i sumakiem, Kuskus Pistacjowo-Porzeczkowy, oraz Klonowo-balsamiczne kotlety jagnięce z miętą, prażonymi migdałami i fetą kuskus.

Instrukcje

1
Doprowadzić 1 1/4 szklanki bulionu, 2 łyżeczki oleju i 1/8 łyżeczki soli do wrzenia w średnim rondlu. Wymieszać z kuskusem; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
BulionBulion
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Połączyć pozostałe 2 łyżeczki oliwy z oliwek, Pozostałe 3/8 łyżeczki soli, rozmaryn, czosnek w proszku, i pieprz w misce. Przetrzyj pastę równomiernie po obu stronach kotletów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
PieprzPieprz
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać jagnięcinę; gotować przez 6 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
6
Zdjąć z patelni i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj pozostałe 1/4 szklanki bulionu, galaretkę, ocet i musztardę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 90 sekund lub aż lekko syropy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
OcetOcet
BulionBulion
GalaretkaGalaretka
8
Puch kuskus widelcem; wymieszać z pistacjami i posypać miętą. Łyżka sosu nad jagnięciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
KuskusKuskus
SOSSOS
JagnięcinaJagnięcina
MiętaMięta
9
W razie potrzeby udekoruj liśćmi rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn