SOS Orzechowo-Limonkowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Orzechowo-Limonkowy Dressing spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 195 kalorii, 1G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 31 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz olej sezamowy, olej canolan, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj SOS Limonkowo-Orzechowy, SOS Orzechowo-Limonkowy, oraz Sałatka Z Krewetek Orzechowych Z Sosem Bazyliowo-Limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Przykryć i schłodzić do 3 dni.
Dzieci mogą pomóc: dzieci mogą mierzyć płyny i dodawać je do blendera. Mogą również wycisnąć sok z limonki, obrać czosnek i przeciąć cebulę nożyczkami.