Sos Musztardowy
Need a bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i sos wegetariański? Sos musztardowy może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 4. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz musztardę, ocet, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika, Pieczony musztarda czosnek łosoś z sosem miodowo-musztardowym, oraz Musztarda Z Kremowym Sosem Musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajko i cukier ubić w rondlu na średnim ogniu.
Wymieszać ocet i musztardę w małej misce; powoli mieszać do mieszaniny jaj.
Gotować i mieszać mieszaninę do gorąca.