Sos Musztardowy

Sos Musztardowy
Need a bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i sos wegetariański? Sos musztardowy może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 4. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz musztardę, ocet, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika, Pieczony musztarda czosnek łosoś z sosem miodowo-musztardowym, oraz Musztarda Z Kremowym Sosem Musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jajko i cukier ubić w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wymieszać ocet i musztardę w małej misce; powoli mieszać do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Gotować i mieszać mieszaninę do gorąca.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn