Sos Musztardowo-Kremowy
Sos musztardowo-kremowy może być tylko sosem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz bulion z kurczaka, śmietanę, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Z Blachy Miodowo-Musztardowej, Dorsz w sosie musztardowo-śmietanowym, oraz Szynka z sosem musztardowo-śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć bulion i musztardę w miarce.
Zawartość miarki wlać na rozgrzaną patelnię; gotować, aż płyn zmniejszy się o około połowę. Odchylić patelnię tak, aby ciecz była po jednej stronie patelni, a następnie ubić śmietaną, aż sos będzie gładki. Łyżka sosu na gotowane steki i podawać natychmiast.