Sos mięsny do Spaghetti
Sos mięsny do Spaghetti może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na sos. Jedna porcja zawiera 608 kalorii, 36g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką grzyby, pastę pomidorową, pomidory i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Spaghetti z sosem mięsnym, Sos do spaghetti ' N ' Meat, oraz Sos Do Spaghetti Z Dwoma Mięsami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować pierwsze 3 składniki w 8-quart stockpot na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając, aż wołowina kruszy się i nie jest już różowy; dobrze spuścić, i wrócić do stockpot.
Dodaj pokruszone pomidory i pozostałe składniki do stockpot; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, często mieszając, 1 godzinę.
Zdjąć z ognia i ostudzić.
Wlać do gorących sterylizowanych słoików i zamknąć. Przechowywać w lodówce do 3 dni, lub zamrozić sos w ciężkich zip-top plastikowe torby do 3 miesięcy (rozmrozić w lodówce).