Sos Marinara

Sos Marinara
Sos Marinara jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako niedrogi SOS. Mieszanka soli, cebula, pietruszka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sos Marinara, Sos Marinara, oraz Sos Marinara.

Instrukcje

1
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącej oliwie z oliwek na dużej patelni 5 minut; dodać sos pomidorowy i pozostałe składniki. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawSos
Magazyn