SOS Maślany Z Kremem

SOS Maślany Z Kremem
SOS budyniowy maślany to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka maślanki, fasola waniliowa, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ciasto maślane z sosem budyniowym, Pieczone jabłka z sosem maślanym, oraz Placek Z Kremem Maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić żółtka i cukier w średniej misce, aż będzie bardzo gęsty i blady, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Śmietanę wlać do ciężkiego, średniego rondla. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii za pomocą małego noża i dodać nasiona i połówki strąków do śmietany. Doprowadzić krem do gotować na średnim ogniu; usunąć z ognia, jak tylko bąbelki zaczynają tworzyć się wokół krawędzi rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KremKrem
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
NóżNóż
3
Powoli miksturę gorącej śmietany ubić w miksturę żółtkową. Powrót mieszaniny do rondla,i ciepła na średnim ogniu. Stale mieszaj drewnianą łyżką, upewniając się, że mieszasz na całym dnie patelni i w rogach, aż sos zgęstnieje na tyle, aby pokryć tylną część łyżki, około 3 minut. Po zakończeniu Tor narysowany przez krem z tyłu łyżki nie zamyka się.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
KremKrem
SOSSOS
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać z maślanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
5
Usuń fasolę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
6
Podawać na ciepło lub umieścić patelnię w dużej misce wypełnionej lodem na 25 minut lub aż mieszanina ostygnie do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu; przechowywać w lodówce, aż ostygnie. Sos można przygotować 1 dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn