Sos Koperkowy

Sos Koperkowy
Sos koperkowy to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ten sos ma 20 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. 54 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka koperku, sok z cytryny, musztarda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sos Koperkowy, Dorsz Gotowany Z Sosem Koperkowym, oraz Sos Koperkowy Tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij razem śmietanę, musztardę, sok z cytryny i koperek, aż dobrze się wymieszasz. Schłodzić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn