Sos do squasha
Sos do squasha może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 289 kalorii, 5 g białka i 18 g tłuszczu każda. Za 71 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka pieprzu, mleka, wody i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godzin i 10 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 25%, to danie nie jest tak wybitne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak dressing z dyni piżmowej i pepity, pikantna dynia z dressingiem jogurtowym oraz sałatka ze szpinaku i dyni z dressingiem kokosowym.
Instrukcje
Przygotuj chleb kukurydziany zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ostudzić i pokruszyć do dużej miski; odłożyć na bok.
W dużym rondlu zagotuj 1/2 cala wody.
Dodaj dynię; gotować pod przykryciem przez 3-5 minut lub do momentu, aż będą chrupiące i miękkie.
Odpływ. W międzyczasie na dużej patelni roztapiamy masło.
Dodaj cebulę, seler i zieloną paprykę; smażyć do miękkości.
Dodaj mieszankę warzywną i dynię do chleba kukurydzianego. W małej misce wymieszaj zupę, mleko, sól i pieprz; dodać do chleba kukurydzianego i mieszać, aż się połączy.
Przenieś do natłuszczonej formy o średnicy 11 cali. x 7 cali naczynie do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do złotego koloru.