Sos Do Pizzy W Stylu Nowojorskim
Przepis w stylu nowojorskim sos do pizzy może zaspokoić śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Na 63 grosze za porcję, dostajesz sos, który podaje 4. 1417 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś płatki paprykowe, pomidory w puszkach, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nowojorski Sos Do Pizzy, Pizza W Stylu Nowojorskim, oraz Pizza W Stylu Nowojorskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetwarzaj pomidory i ich sok przez młyn spożywczy, pulsuj w robocie kuchennym aż do puree lub przecier za pomocą blendera ręcznego. Przecier nie powinien być całkowicie gładki, ale nie powinien mieć kawałków większych niż 1/16 cala. Odstawić pomidory na bok.
Połącz masło i olej w średnim rondlu i podgrzewaj na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Dodać czosnek, oregano, pieprz płatki, i duża szczypta soli i gotować, mieszając często, aż pachnące, ale nie rumiane, o 3 protokół.
Dodaj pomidory, gałązki bazylii, połówki cebuli i cukier. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, zmniejszyć ciepło do najniższego ustawienia (pęcherzyki powinny być ledwo łamanie powierzchni), i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się o 1/2, o 1 godzinę. Doprawić do smaku solą. Pozostawić do ostygnięcia i przechowywać w przykrytym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.