Sos do makaronu ze świeżą figą i Prosciutto

Sos do makaronu ze świeżą figą i Prosciutto
Świeża Figa i sos do makaronu Prosciutto może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru sosu. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 208 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, mleka, figi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Świeży makaron z małż w kremowym sosie z białej bazylii + chrupiąca Prosciutto, Pasta House Pasta con Broccoli-jest to sos na bazie Alfredo, który łączy w sobie makaron, świeże grzyby i świeże brokuły, oraz Świeży makaron z sosem bolońskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło w rondlu na małym ogniu; stopniowo wymieszać mąkę z roztopionym masłem, aż będzie gładka i bąbelkowa, 2 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać sól; wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Wyjąć z ognia; stopniowo mieszać z mlekiem, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
4
Powrót biały sos do stovetop; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
5
Gotować i wymieszać prosciutto i figi w patelni nieprzywierającej na średnim ogniu do ogrzania, o 5 protokół. Do białego sosu wymieszać skórkę z cytryny i przyprawę z pieprzu cytrynowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
ProsciuttoProsciutto
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Podawać figi i prosciutto na sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn