Fish and Chips może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 608 kalorii, 29g białka, oraz 5G tłuszczu. 141 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dość drogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz ocet słodowy, ziemniaki russet, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 85%. Ryba poobijana w piwie (dla ryb N ' Chips), Ryba popijana piwem (ryba z frytkami), oraz Ryba z frytkami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać 3 cale oleju w głębokiej frytkownicy do 325 stopni F. alternatywnie użyj głębokiej ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Ziemniaki obrać i pokroić w chipsy (czyli frytki) wielkości palca wskazującego.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4
Ziemniaki wrzucamy do kosza na frytkownicę i dolewamy do oleju. Frytki smażymy od 2 do 3 minut; nie powinny być w tym momencie chrupiące ani w pełni ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Wyjmij wióry na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Crank temperatury oleju do 375 stopni F. w dużej misce, połączyć mąkę, proszek do pieczenia, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
7
Połączyć wodę sodową i jajko i wlać do mieszaniny mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Gazowana
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)
8
Trzepaczka do gładkiego ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Mąkę ryżową rozłożyć na talerzu. Pogłębiać kawałki ryb w mące ryżowej,a następnie zanurzyć je w cieście, pozwalając nadmiar kapać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
10
Włóż wióry na dno kosza frytkownicy i ostrożnie zanurz w gorącym oleju. Ostrożnie opuść poobijaną rybę do bulgoczącego oleju na wierzchu chipsów. Smażyć rybę z frytkami przez 4 do 5 minut, aż będzie chrupiąca i brązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
11
Wyjąć kosz i osuszyć rybę z frytkami na ręcznikach papierowych; doprawić lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
12
Podawać owinięte w rożek gazetowy z octem słodowym i / lub sosem tatarskim.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.