Sos Do Makaronu Cytrynowego
Sos z makaronem cytrynowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na sos. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz makaron, skórkę z cytryny, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Makaron z sosem czosnkowym z masłem cytrynowym, Makaron z sosem cytrynowo-bazyliowym Ricotta, oraz Pastan z cukinii w sosie cytrynowym.
Instrukcje
W patelni sosu lub patelni wystarczająco duże, aby pomieścić makaron po zakończeniu, połączyć masło, śmietana, i bulion wołowy lub bulion i dusić na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę.
Dodać sok z cytryny, skórkę z cytryny i limonki i odstawić.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić. Makaron wrzucić z sosem; podawać.