Sos Do Chleba Kreolskiego
Kreolski SOS chlebowy trwa z grubsza 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 17g białka, 15g tłuszczu i w sumie 234 kalorii. Za 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 13. Ten przepis z Taste of Home wymaga przyprawionych kostek farszu, selera, bulionu z kurczaka i przypraw do drobiu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Z łyżką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kreolski Chleb Kukurydziany, Staroświecki Budyń Kreolski Z Nowego Orleanu, oraz Budyń z chleba kreolskiego z sosem Bourbon.
Instrukcje
W dużej misce połącz kostki farszu i orzechy pekan; odstawić. Na dużej patelni podsmaż cebulę i seler na maśle do miękkości.
Dodaj krewetki; gotuj i mieszaj przez 3 minuty lub do momentu, gdy krewetki zmienią kolor na różowy.
Posyp sosem z ostrej papryki.
Dodaj do mieszanki farszu i wymieszaj, aby połączyć.
Dodaj bulion, substytut jajka i przyprawę do drobiu; wrzucić do pokrycia.
Łyżka do natłuszczonego płytkiego 3-qt. naczynie do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy termometr włożony w pobliżu środka wskaże 165°. W razie potrzeby Dressing można wepchnąć do drobiu.