SOS deserowy pomarańczowy, jeżyn i miodowy

SOS deserowy pomarańczowy, jeżyn i miodowy
Pomarańczowy, jeżyna, i sos deserowy miód może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pępek pomarańczy, sok pomarańczowy, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to SOS Jeżynowo-Malinowy Z Miodem, Stalowy płatek owsiany z sosem pomarańczowo-jeżyn, oraz Lepszy niż sos żurawinowy z jeżyn babci.

Instrukcje

1
Połącz pomarańcze (i wszelkie soki z deski do krojenia), jeżyny, miód i sok w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
PomarańczowyPomarańczowy
MiódMiód
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Sorbet i jogurt podzielić na 4 miski. Wierzch z owocami i posypać orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
JogurtJogurt
OwoceOwoce
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn