Sos cytrynowy do pasztetów z łososia

Sos cytrynowy do pasztetów z łososia
Sos cytrynowy do pasztetów z łososia wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 77 fanów. Dobrze sprawdza się jako sos. Mieszanka soli, pieprzu cayenne, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Paszteciki Z Łososia W Sosie Pieczarkowym, Hamburgery/paszteciki z łososia w sosie ziołowym, oraz Paszteciki Z Łososia / Tuńczyka W Sosie Koperkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszaj mąkę, aby uzyskać gładką pastę. Stopniowo mieszać w mleku; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i wymieszać sok z cytryny, sól i pieprz cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn