SOS Chardonnay

SOS Chardonnay
Chardonnay sos może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury SOS. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 191g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 1334 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 8,67 zł / porcja, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz podroby i szyję z indyka, selera, pieczonego indyka i kilku innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kurczak z sosem jabłkowo-Chardonnay, Indyk Z Polewą Ziołową I Sosem Chardonnay, oraz Grill-pieczony Herbed Indyk z sosem Chardonnay.

Instrukcje

1
Opłukać podroby i szyję (schłodzić wątrobę hermetycznie, aby dodać później lub zapisać do innych zastosowań).
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
2
Połącz podroby, szyję, cebulę, marchew, seler i 1 szklankę bulionu w 5-do 6-kwartowej patelni na średnim ogniu; przykryj. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Włącz ciepło do wysokiej i gotuj, odkryte, mieszając często, gdy ciecz odparowuje. Następnie wymieszać podroby i warzywa, aż rumiane i przyklejony do patelni, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj pozostałe 3 szklanki bulionu i pieprzu, mieszając zeskrobać rumiane kawałki darmo. Przykrywka. Gotować na wolnym ogniu, aż żołądek będzie miękki po przekłuciu, około 1 1/2 godziny. W razie potrzeby, dodać wątróbkę i gotować 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
WątrobaWątroba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wlać bulion przez drobny sitko do miski. Wyrzucić warzywa. Odciągnąć mięso z karku; drobno posiekać mięso z karku i podroby. Odmierz bulion i, w razie potrzeby, dodaj wodę, aby uzyskać 1 ćwiartkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Na patelni płynnie zmiksować skrobię kukurydzianą z 1/3 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać bulion i drobno posiekane podroby. Wymieszać na dużym ogniu do wrzenia, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
7
Po zakończeniu indyka odtłuść i wyrzuć tłuszcz z soków na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodaj Chardonnay do patelni i, na małym ogniu, zeskrobać rumiane kawałki darmo.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChardonnayChardonnay
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Dodać mieszaninę wina do sosu i doprowadzić do wrzenia, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia66
Magazyn