Chardonnay sos może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury SOS. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 191g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 1334 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 8,67 zł / porcja, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz podroby i szyję z indyka, selera, pieczonego indyka i kilku innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kurczak z sosem jabłkowo-Chardonnay, Indyk Z Polewą Ziołową I Sosem Chardonnay, oraz Grill-pieczony Herbed Indyk z sosem Chardonnay.
Instrukcje
1
Opłukać podroby i szyję (schłodzić wątrobę hermetycznie, aby dodać później lub zapisać do innych zastosowań).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątroba
2
Połącz podroby, szyję, cebulę, marchew, seler i 1 szklankę bulionu w 5-do 6-kwartowej patelni na średnim ogniu; przykryj. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Włącz ciepło do wysokiej i gotuj, odkryte, mieszając często, gdy ciecz odparowuje. Następnie wymieszać podroby i warzywa, aż rumiane i przyklejony do patelni, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodaj pozostałe 3 szklanki bulionu i pieprzu, mieszając zeskrobać rumiane kawałki darmo. Przykrywka. Gotować na wolnym ogniu, aż żołądek będzie miękki po przekłuciu, około 1 1/2 godziny. W razie potrzeby, dodać wątróbkę i gotować 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Wątroba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wlać bulion przez drobny sitko do miski. Wyrzucić warzywa. Odciągnąć mięso z karku; drobno posiekać mięso z karku i podroby. Odmierz bulion i, w razie potrzeby, dodaj wodę, aby uzyskać 1 ćwiartkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Na patelni płynnie zmiksować skrobię kukurydzianą z 1/3 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać bulion i drobno posiekane podroby. Wymieszać na dużym ogniu do wrzenia, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
7
Po zakończeniu indyka odtłuść i wyrzuć tłuszcz z soków na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj Chardonnay do patelni i, na małym ogniu, zeskrobać rumiane kawałki darmo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chardonnay
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Dodać mieszaninę wina do sosu i doprowadzić do wrzenia, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki