SOS Chardonnay

SOS Chardonnay
Chardonnay sos może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury SOS. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 191g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 1334 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 8,67 zł / porcja, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz podroby i szyję z indyka, selera, pieczonego indyka i kilku innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kurczak z sosem jabłkowo-Chardonnay, Indyk Z Polewą Ziołową I Sosem Chardonnay, oraz Grill-pieczony Herbed Indyk z sosem Chardonnay.

Instrukcje

1
Opłukać podroby i szyję (schłodzić wątrobę hermetycznie, aby dodać później lub zapisać do innych zastosowań).
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
2
Połącz podroby, szyję, cebulę, marchew, seler i 1 szklankę bulionu w 5-do 6-kwartowej patelni na średnim ogniu; przykryj. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Włącz ciepło do wysokiej i gotuj, odkryte, mieszając często, gdy ciecz odparowuje. Następnie wymieszać podroby i warzywa, aż rumiane i przyklejony do patelni, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj pozostałe 3 szklanki bulionu i pieprzu, mieszając zeskrobać rumiane kawałki darmo. Przykrywka. Gotować na wolnym ogniu, aż żołądek będzie miękki po przekłuciu, około 1 1/2 godziny. W razie potrzeby, dodać wątróbkę i gotować 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
WątrobaWątroba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Wlać bulion przez drobny sitko do miski. Wyrzucić warzywa. Odciągnąć mięso z karku; drobno posiekać mięso z karku i podroby. Odmierz bulion i, w razie potrzeby, dodaj wodę, aby uzyskać 1 ćwiartkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Na patelni płynnie zmiksować skrobię kukurydzianą z 1/3 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać bulion i drobno posiekane podroby. Wymieszać na dużym ogniu do wrzenia, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
7
Po zakończeniu indyka odtłuść i wyrzuć tłuszcz z soków na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodaj Chardonnay do patelni i, na małym ogniu, zeskrobać rumiane kawałki darmo.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChardonnayChardonnay
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Dodać mieszaninę wina do sosu i doprowadzić do wrzenia, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia66
Magazyn