SOS Bearnaise
Need a SOS bezglutenowy, pierwotny i wegetariański? SOS Bearnaise może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ocet szampański, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 16%. Spróbuj Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), SOS Béarnaise, oraz SOS Bearnaise dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu, połączyć estragon, szalotki, ocet i wino na średnim ogniu. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Umieść miskę ze stali nierdzewnej w rondlu zawierającym gotującą się wodę lub użyj podwójnego kotła.
Żółtka ubić do podwojenia objętości. Powoli dodawać roztopione masło, dalej ubijać aż sos zgęstnieje. Wymieszać w zarezerwowanej redukcji szalotki. Doprawić solą i pieprzem, odstawić w ciepłe miejsce.
Podawać z cielęciną (patrz przepis).