Sos Barbecue
Sos Barbecue może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury SOS. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 88 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 55 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest idealny do Dzień Ojca. Jeśli masz przecier pomidorowy, mielony pieprz, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 22%. Podobne przepisy to Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Kenny Rogers Barbecue Sauce-chociaż mogą już nie być w pobliżu, możesz zrobić sos barbeque tak jak ich, oraz SOS Tonkatsu (Japoński sos Barbecue).
Instrukcje
Połącz ocet, przecier pomidorowy, brązowy cukier, kminek, czosnek w proszku, czarny pieprz i musztarda mielona w średniej misce.
Posypać solą i ubijać do dobrze wymieszanego.
Przykryć i odstawić przed podaniem, około 1 godziny. Przechowywać w lodówce, w hermetycznym pojemniku, do 2 tygodni.
Widz lub gość programu, który może nie być profesjonalnym kucharzem, dostarczył ten przepis. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu i dlatego nie możemy przedstawić wyników.