Sorbet Z Rabarbaru Cytrusowy
Cytrusowy Sorbet rabarbarowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 5 porcjami. Ten deser ma 138 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z moich przepisów wymaga soku pomarańczowego, rabarbaru, cukru i wody. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sorbet Rabarbarowy, Sorbet Rabarbarowy, oraz Sorbet Truskawkowy Rabarbarowy.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut lub aż rabarbar jest miękki. Lekko schłodzić.
Umieścić mieszaninę rabarbaru w blenderze i proces, aż będzie gładka.
Wlać do miski i przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do całkowitego ostygnięcia.
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.
Umieść miskę bezpieczną dla zamrażarki w zamrażarce na 10 minut. Łyżka sorbetu do miski; przykryć i zamrozić na 4 godziny lub do jędrności.
Dekoruj miętą i skórką, w razie potrzeby.