Sorbet maślany z truskawkami

Sorbet maślany z truskawkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj sorbetu maślanego z truskawkami. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,43 zł za porcję. Jeśli masz pod ręką syrop kukurydziany, maślankę, truskawki i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marynowane truskawki z sorbetem Mango, Sorbet Z Czerwonej Porzeczki I Lody Faisselle Ze Smażonymi Truskawkami, oraz Sorbet Z Maślanki Cytrynowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować sorbet, połącz pierwsze 3 składniki w średniej misce, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka sorbetu do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 1 godzinę lub do uzyskania jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
KremKrem
LódLód
3
Aby przygotować truskawki, połącz truskawki i 1 łyżkę cukru; odstawić 10 minut. Łyżka jagód do misek do serwowania i top z sorbetem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
JagodyJagody
SorbetSorbet
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn