Sorbet Brzoskwiniowy Biały

Sorbet Brzoskwiniowy Biały
Sorbet z białej brzoskwini może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, brzoskwinie, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 33%. Spróbuj Biały brzoskwiniowo-Bourbon tost francuski z białym brzoskwiniowo-orzechowym syropem klonowym, Sorbet Brzoskwiniowy Malinowy, oraz Sorbet Brzoskwiniowo-Imbirowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obierz białe brzoskwinie, pozostawiając trochę brzoskwiniowej skóry, aby dodać tekstury i koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
2
Kawałki brzoskwiń kroimy do miski i wyrzucamy pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
4
Puree z brzoskwiń i soku z cytryny w blenderze zanurzeniowym, aż będzie gładka. Wymieszać z cukrem do smaku. Zmiksuj ponownie. Schłodzić mieszankę brzoskwiniową w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
5
Wlać mieszankę brzoskwiniową do zamrażarki do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn