Sorbet Ananasowy W Stylu New Orleans

Sorbet Ananasowy W Stylu New Orleans
Ten przepis służy 6 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. 63 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka białek, skondensowanego mleka, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sorbet Ananasowy, New Orleans-Style BBQ Shrimp, oraz New Orleans-Style Subs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz ananas, słodzone mleko skondensowane i sok z cytryny w misce i schładzaj przez kilka godzin. Kiedy gotowy do zamrożenia ananasa, mieszaninę mleka, ubij białka z szczyptą soli, a następnie złóż je do mieszaniny w 3 dodatkach. Zamrozić w zamrażarce do lodów zgodnie ze wskazówkami maszyny. Sorbet będzie miękki. Może być podawany jako jest lub umieszczany w zamrażarce w celu twardszego zamrożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Białka JajBiałka Jaj
LodyLody
AnanasAnanas
SorbetSorbet
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn