Sopa Rancheran jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.37 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukinii, olej roślinny, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa Ranchera, Salsa Ranchera, oraz Salsa Ranchera dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować zupę, rozgrzej olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego