Sopa Rancheran jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.37 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukinii, olej roślinny, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa Ranchera, Salsa Ranchera, oraz Salsa Ranchera dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować zupę, rozgrzej olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj 1 szklanka cebuli; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smażona Cebula Z Serem Cheddar
3
Dodaj oregano, kminek, i czosnek; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie