SOP-tastyczny chleb czosnkowy
Sop-tastyczny chleb czosnkowy wymaga ok. 26 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 574 kalorii. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cebulę w proszku, liście pietruszki, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to SOP-tastyczny chleb czosnkowy, Tropikalno-tastyczny budyń chlebowy, oraz Kid - tastic Pizzadillas.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ułóż pokrojone bagietki na blasze wyłożonej folią aluminiową. W małej misce, wymieszać masło, czosnek, cebula w proszku i sól, do smaku.
Rozłóż masło czosnkowe równomiernie na wewnętrznej stronie chleba.
Piec, aż brzegi będą złote, około 10 minut.
Wyjąć z piekarnika, posypać serem i natką pietruszki, a następnie powrócić do piekarnika na kolejne 3 minuty. Pokroić na małe kawałki i podawać na ciepło.