Solona Pieczona pierś z indyka z nogami Confit może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 99g białka, 215g tłuszczu, oraz w sumie 2367 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 7,17 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś liście laurowe, gałązki tymianku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jagody ziela angielskiego, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Karmelowo-Brzoskwiniowe Do Góry Nogami jako deser. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest dobre. Spróbuj Solona Pieczona pierś indyka z nogami Confit, Indyk na dwa sposoby (Pieczona pierś i nogi Confit), oraz Klonowe Bourbon Solone Nogi Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić całe nogi i skrzydła na blasze do pieczenia.Rub chiles, sól i pieprz na całym indyku; przenieść do dużej plastikowej torebce zamykanej.Rozrzucaj zioła i skórkę z cytryny w woreczku. Uszczelnij torbę i schłodź przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Cytrynowa
Papryka Chili
Pieprz
Cała Turcja
Zioła
Skrzydełka Z Kurczaka
Sól
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Torby Ziploc
2
Rozgrzej piekarnik do 121°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Usuń zioła i nadmiar soli z nóg i skrzydeł.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z Kurczaka
Sól
4
Rozgrzać tłuszcz z kaczki w ciężkim garnku 5-quart overlow ciepła tylko do stopienia i ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Addlegs i skrzydła do garnka i zanurzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Włożyć indyka do piekarnika i gotować,aż nogi będą miękkie, a nóż do parowania można łatwo włożyć w najgrubszą część uda, 3-3 i 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Piekarnik
7
Niech Indyk ostygnie w tłuszczu kaczki w temperaturze pokojowej, około 2 godzin. Cover and chill overnight. DO AHEAD: Confit może być wykonany 3 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z Kaczki
Cała Turcja
1
Grubo zmiażdżyć jagody pestkowe za pomocą moździerza i tłuczku.Alternatywnie, umieścić w zamykanej plastikowej torebce zamrażarki i zmiażdżyć wałkiem do ciasta lub dnem patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
Wałek Do Ciasta
Patelnia
2
Przenieś się do dużej bazy. Powtórz z jagodami jałowca, a następnie nasion kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Jałowca
3
Przyprawy umieścić w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Dodaj sól, cukier i 2 szklanki gorącej wodydo garnka z przyprawami. Wymieszać, aż sól i cukrrozwiązać.
Dodaj 3 ćwiartki bardzo zimnej wody istir do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
7
Włożyć pierś z indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Indyka
8
Umieść talerz na górze, jeśli to konieczne, aby zanurzyć pierś. Cover i chillovernight.
1
Rozgrzej piekarnik do 232°. Ułóż dużą patelnię z folią. Ustaw patelnię na rackinside. Rozrzuć cebulę, szałwię i grasicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Szałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
Wyjąć pierś indyka z solanki.Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Indyka
Solanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
3
Ułożyć turkeybreast na wierzchu ziół na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zioła
4
Pierś posmarować roztopionym masłem. Przyprawa z solą i pieprzem. Pieczony indyk przez30 minut. Obniżyć temperaturę pieca do 149°, piersi luźno przykryć folią i kontynuować pieczenie, aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego w najgrubszą część piersi zarejestruje 160 ° F, łącznie 2 1/2-3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Masło
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Piekarnik
5
Pozostaw pierś na co najmniej 30 minut przed rzeźbieniem.
6
W międzyczasie, przewracaj confit nogi i skrzydełka w tłuszczu kaczki na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z Kaczki
7
Usunąć gałki i skrzydła z tłuszczu; przenieść do dużegostick lub patelni żeliwnej i gotować na średnim ogniu, aż skóra będzie nicelybrowned, około 6 minut na stronę. Odcedzić z patelni i zamrozić do przyszłego użycia.