Sola z winogronami
Podeszwa z winogronami wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka skórki cytryny, sok z cytryny, winogron i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sole Piccata Z Brązowym Masłem I Winogronami, Sola Piccata, oraz Pieprzowa Podeszwa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 8-do 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu, gotować szalotki i 1/4 szklanki wody, aż patelnia jest sucha. Wymieszać szalotki często do jasnobrązowego, o 5 protokół.
Dodaj wino, skórkę cytryny i sok z cytryny. Gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki, o 5 protokół.
Dodaj mleko, płatki zbożowe i 2/3 szklanki winogron (mieszanina zsiadnie) i mieszaj do wrzenia.
W blenderze SOS puree. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Ułóż rybę w płytkiej zapiekance 2 1/2 - do 3-kwartowej.
Piec w piekarniku 450, aż ryba będzie nieprzezroczysta, ale nadal wilgotna-patrząc w najgrubszej części (wyciąć do testu), 8 do 10 minut.
Opłukać i osuszyć patelnię.
Miejsce na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać pozostałe winogrona. Wstrząsnąć patelni, aż winogrona są gorące, o 2 protokół.