Soja-glazurowane ryby z Sautéed Summer Squash przepis
Sojowo-glazurowane ryby z Sautéed Summer Squash przepis jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Jeśli masz łyżki brązowego cukru, olej canolan, filet z ryb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 87 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Dynia Letnia Smażona, Dynia Letnia Smażona, oraz Dynia Letnia Smażona.
Instrukcje
Brojler na ciepło. W małej misce, połączyć brązowy cukier, sos sojowy, i imbir. Odstawić.
Umieść rybę na wyłożonej folią broilerproof obramowanej blasze do pieczenia.
Skropić 1 łyżeczką oleju i doprawić łyżeczką soli i pieprzu.Broil aż ryba jest nieprzezroczysta przez cały, 5 do 7 minut. Podlewać mieszanką sojową dwa razy w ciągu ostatnich 2 minut gotowania.Tymczasem podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cukinię i Kabaczek, pokruszony czerwony pieprz i łyżeczkę soli. Gotować, podrzucając często, aż po prostu przetargu, 5 do 7 protokół. Złóż w mięcie.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.