Soft Black Bean Tostadas to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 19g białka, oraz 19g tłuszczu. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pomidorów, sok z limonki, tortille mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jajko i czarna fasola Tostadas, Czarna fasola, awokado i jajko Tostadas, oraz Tomatillo Black Bean Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
2
Aby przygotować salsę, połącz pierwsze 5 składników w małej misce. Delikatnie wrzucić i odstawić.
Połącz 2 łyżki wody, sok z limonki, kminek, sól, zmielony czerwony pieprz i czarną fasolę w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz Cayenne
Czarna Fasola
Sok Z Limonki
Kminek
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Umieść tortille na blasze do pieczenia i rozłóż około 1/4 szklanki mieszanki czarnej fasoli równomiernie na każdej tortilli. Wierzch równomiernie z 1/4 szklanki kurczaka i 3 łyżki sera. Broil 2 minuty lub aż ser topi się i krawędzie tortilla są po prostu zaczyna brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Cały Kurczak
Ser
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Na wierzchu każdej tortilli 1/4 szklanki sałaty, 1/4 szklanki salsy i 2 łyżki kwaśnej śmietany.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.