Soda Fosforanowa Czekoladowa
Soda fosforanowa czekoladowa może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1060 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 47 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, lodu, kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Soda Czekoladowa, Soda Czekoladowa, oraz Old-Fashioned Chocolate Soda dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz kakao, cukier, wodę i sól w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Miej oko na syrop, gdy zbliża się do wrzenia, ponieważ jest podatny na gotowanie. Natychmiast zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i utrzymać syrop na stałym wolnym ogniu, aż zmniejszy się wystarczająco, aby pokryć tylną część szpatułki, około 10 minut.
Wyjąć z ognia, schłodzić do temperatury pokojowej i przechowywać w lodówce.
Do szklanki Typu highball lub innej wysokiej szklanki umieść seltzer, kwas fosforanowy i syrop czekoladowy. Wymieszać, aby połączyć. Napełnij każdą szklankę lodem i natychmiast podawaj.